HAKKIMIZDA

HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK DEMEK ÇÖZÜM ÜRETMEK DEMEKTİR.


Gelişen dünya ile birlikte, bilişim teknolojileri en ön plana çıkmaktadır. Artık büyük yada küçük işletmeler varlıklarını sürdürebilmek için Bilişim Teknolojileri uzmanlarına ihtiyaç duymaktadır.

WEB SİTE & E-TİCARET SİTE TASARIMLARI

21.Yüzyıl teknolojisi hiç şüphesiz internet üzerinde yoğunlaşmış durumda. İnternet siteleri büyük yada küçük işletmelerin dünyaya açılan yüzleridir. Bu nedenle güzel ve göze hitap eden bir web sitesinin yanı sıra sitenin kalitesi de önemlidir. Hızlı ve anlaşılır bir internet sitesi müşterilerinizin sizlerle iş yapabilme potansiyelini arttıracaktır.

BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS BAKIM ONARIM

Her türlü marka model desktop ve laptop bilgisayarlarında oluşan problemleri, deneyim ve tecrübelerimiz dahilinde garantili ve hızlı bir işlem sonucunda çözüp, tekrardan sizlere ulaştırarak hemen kullanma imkanı sağlamaktayız. Sistemlerde meydana gelen bir takım anakart, görüntü sorunu, harddisk ve ram arızaları gibi bir çok sorunlara anında hızlı çözümler üretmekteyiz.

GÜVENLİL KAMERA SİSTEMLERİ

Pahalı ve karmaşık sistemler yerine, internet bağlantısı ile uzaktan kolaylıkla erişim sağlayabildiğiniz kameralar sayesinde, aklınız ne sevdiklerinizde ne de çalışanlarınızda kalsın!

Ev ya da iş yerinizde kurulu olan kamera sistemlerinden hem ortamı canlı izleyebilir hem de kayıt etme özelliği ile takip etmek istediğiniz ortamı 7/24 kayıt altına alabilirsiniz. Siz evde ya da iş yerinizde yokken yapılan kayıtlar sayesinde, sevdiklerinizin ve çalışanlarınızın hiçbir anını kaçırmadan, dilediğiniz zaman izleme fırsatı bulabilirsiniz.


Sizde ihtiyaç duyduğunuzda hizmet almak istediğinizde , sorunlarla başa çıkamaz hale geldiğinizde bizimle tanışma fırsatı bularak hemen bizlere ulaşabilir, adresinizde veya iş yerimizde teknik servis hizmeti alma imkanı bulabilirsiniz.
WhatsApp chat